Erdoğan Çay Fırlattı / Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı!

Erdoğan Çay Fırlattı / Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı!. Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. .geçmesi gereken yolun kapatılması ilginçken, bu devamlılığı süren felakette insanlara çay fırlatması daha ironik bir durum. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Daha sonra muğla'ya giden erdoğan, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. Erdoğan konuşamsının ardından artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi yurttaşlara çay fırlattı.

Erdogan Rize Deki Sel Magduru Vatandaslara Cay Firlatti
Erdogan Rize Deki Sel Magduru Vatandaslara Cay Firlatti from www.yurtgazetesi.com.tr
Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı! Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı.

Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı.

Marmaris'te çıkan yangınların ardından bölgeye giden akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı erdoğan, burada yaptığı konuşmanın ardından halka çay fırlattı. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Öte yandan erdoğan, marmaris'te konuşmasının ardından vatandaşa çay fırlattı. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle: Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Erdoğan'ın attığı çaydan almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafe dinlemedi. Recep tayyip erdoğan, memleketi rize'nin sel bölgesi güneysu ilçesinde sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı.

Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Ana sayfa kategori̇ler türki̇ye erdoğan vatandaşa çay fırlattı sosyal mesafe hiçe sayıldı. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti.

Bgkk5ohjxl2xsm
Bgkk5ohjxl2xsm from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Ana sayfa kategori̇ler türki̇ye erdoğan vatandaşa çay fırlattı sosyal mesafe hiçe sayıldı. Ardından da, sayın cumhurbaşkanı erdoğan, neden çay dağıtma ihtiyacı hissediyorsunuz? Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Temiz su dagitsan sevaba girersin. Erdoğan'ın attığı çaydan almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafe dinlemedi. Cbaskani tayyip erdogan'ın afet bölgesi olan rize'de vatandaşlara o bölgede en çok üretilen (bilinen?) çay fırlatma hadisesidir. Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı.

Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı.

Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, marmaris'ten ayrılırken içinde bulunduğu otobüsün açık kapısından yolun kenarında duran bir gruba da çay paketi fırlattı. Öte yandan erdoğan, marmaris'te konuşmasının ardından vatandaşa çay fırlattı. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. ( arka taraf cayır cayır yanıyor ) şaka montaj falan değil yazdığım tamimiyle gerçek. Cumhurbaşkanı erdoğan afetzedelere keyif çayı fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı.

Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Cbaskani tayyip erdogan'ın afet bölgesi olan rize'de vatandaşlara o bölgede en çok üretilen (bilinen?) çay fırlatma hadisesidir.

Kbzw6huyvbpxfm
Kbzw6huyvbpxfm from halkweb.com.tr
Temiz su dagitsan sevaba girersin. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, marmaris'ten ayrılırken içinde bulunduğu otobüsün açık kapısından yolun kenarında duran bir gruba da çay paketi fırlattı. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı.

Recep tayyip erdoğan, memleketi rize'nin sel bölgesi güneysu ilçesinde sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı.

Erdoğan'ın yangın bölgesine vatandaşlara çay fırlattığı görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu. Erdoğan, konuşmasının ardından ise sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Ana sayfa kategori̇ler türki̇ye erdoğan vatandaşa çay fırlattı sosyal mesafe hiçe sayıldı. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Erdoğan afet bölgesinde halka çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Erdoğan'ın attığı çaydan almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafe dinlemedi.

Post a Comment

0 Comments

close